Adresa noastra:

  Romania, Jud. Dambovita,
            Mun. Targoviste,              Str. Revolutiei, 5

 

intrebari frecvente

Va rugam sa cititi intrebarile frecvente inainte de a ne expedia un e-mail.

Ce garanție au produsele?

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Toate produsele sunt noi și provin din surse autorizate.

Cum cumpăr?

1. Navigați prin site și selectați produsele pe care doriți să le cumpărați. Pentru a face acest lucru trebuie să vizualizați pagina cu detalii al unui produs, să alegeți mărimea produsului dorit și să apăsați butonul „Adaugă în coș”. După selectarea tuturor produselor pe care doriți să le achiziționați, accesați butonul „Plasează comanda”.

2. Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să verificați dacă numărul de telefon, adresa de livrare și cea de facturare sunt corecte.

3. După verificarea datelor bifați că sunteți de acord cu termenii și condițiile www.lenjeriedepat.md și accesați „Verificare comandă”. După verificarea comenzii, pentru a finaliza comanda, apăsați „Finalizare comandă”.

4. Dacă doriți să alegeți o mărime personalizată pentru un produs, alegeți opțiunea mărime personalizată și indicați în cutia de notițe a comenzii mărimea pe care o doriți.

În cât timp se efectuează livrarea?

În cât timp se efectuează livrarea?
Trebuie să așteptați 7-9 zile de la finalizarea unei comenzi.

Cum se realizează livrarea?

Nu e nevoie să veniți după produsul comandat, căci el este primul care ajunge la dumneavoastră acasă la adresa indicată inițial.

Cum se efectuează procesul de achitare a comenzii?

Puteți achita produsul cu bani cash curierului care va veni la dumneavoastră.

Care este metoda de plată a produselor?

Plata produselor comandate de pe site-ul lenjeriedepat.md se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal, ordin de plată sau prin card bancar; dovada plății trebuie trimisă către www.lenjeriedepat.md la adresa de e-mail info@lenjeriedepat.md. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul PomarinKids. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Există o returnare a produselor?

Produsele cumpărate din lenjeriedepat.md pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțati prin telefon sau pe email (info@lenjeriedepat.md) intenția de a returna un produs/mai multe produse. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Produsul trebuie să fie returnat în condiții bune, fără defecte și rupturi. În caz contrar, produsul va fi reexpediat clientului. Puteți face returul prin orice firmă de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului./p>

Care este metoda de livrare?

Livrarea produselor se face oriunde în țară (Moldova), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore si 10 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dumneavoastră, verificați termenul de livrare în pagina produsului respectiv. PomarinKids își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Expediaza un e-mail