Cele mai frumoase odai pentru nou nascuti - Pomarin Kids - articole textile pentru copii

Cele mai frumoase odai pentru nou nascuti

Cu siguranta, fiecare parinte cunoaste foarte bine cit de placut, dar in acelasi timp si obositor este momentul pregatirilor. Aceasta perioada nu tine doar de alegerea jucariilor dragute si a hainutelor dragute, dar si de stabilirea unui echilibru intre aspectul exterior si functionalitate a tuturor obiectelor din odaia unde isi va petrece timpul copilasul.

Conform unui studiu realizat de una dintre cele mai renumite companii olandeze de producere a mobilei pentru copii, Kidsfactory, a fost stabilit ca parintii prefera designul simplu si versatil, care poate fi asociat cu o multitudine de game coloristice. Cele mai preferate sint culorile pastelate precum bej, alb, verde pal, gri, mobilier din materiale naturale si cu un design foarte laconic.

In acelasi timp, odaia copilasului poate fi chic fara imbinarea elementelor tipice pentru bebelusi si de culoare roz. Un stil rustic cu un decor shabby chic reprezinta o posibilitate interesanta. Acesta ofera odaii o atmosfera relaxanta, confortabila si linistita, ceea ce este foarte esential pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil.

Stilul odaii pe care urmeaza sa-l alegi conteaza in mod special. In cazul in care nu preferi nuantele aprinse, atunci cea mai potrivita optiune este culoarea alba, care arata excelent indiferent de ce tip de mobila alegi. Oricum, citeva ornamente subtile vor crea un „look” deosibit interiorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *