Alegem set de lenjerii de pat pentru bebe. Modele si tendinte 2019.

Alegem lenjerii de pat pentru bebe; modele si tendinte!

Zi de zi petrecem timpul printre activități de rutina, casnice, alături de familie și copii, iar pentru a fi in „tonus”, pentru a le reuși pe toate, avem nevoie sa fim bine odihniți și liniștiti. Un factor care influentează starea noastra de bine, in mod direct este somnul. Organismul uman are nevoie de reîncare permanenta cu energie. La fel se întîmplă și cu organismul unui copil, care peste zi, absoarbe un volum enorm de informație, degaja emoții și energie fizica. Deaceea, alegerea unui set lenjerii de pat copii este foarte importanta.

Somnul pentru copii reprezintă o „necesitate” importanta, chiar una dintre cele mai vitale, mai ales in primele zile de viața. Orice factor extern, lasă amprenta asupra dispoziției și stării de bine a bebelușului. In acest sens, e necesar sa asiguram un mediu calm, natural și lipsit de factori provocatori. Alegerea unui set lenjerii de pat copii si a pătuțului pentru bebe este esențială. Culorile calme sint recomandate pentru bebelusi, țesături naturale de bumbac 100%, de o densitate inalta a firelor si testate dermatologic. Un somn liniștit al bebelușului, este garanția unei zile emoțional echilibrate și sănătoase. Iar Pomarin Kids tine neaparat cont de acești factori. Sintem mereu alături pentru a face cit mai mulți copii și părinți fericiți! 

   De curind, am lansat un model exclusiv, care te doboara prin eleganta, rafinamentul si totodata simplitatea acestuia. Am decis sa alegem 2 nuante de culori, alaturate, dar si potrivite pentru diverse interioare. Setul ” Crown”, asa l-am numit noi, este conceput pe nuante de ivory si bej. Tesatura de baza folosita este de culoare ivory, iar broderia elganta de o nuanta mai pronuntata este bej. Setul de lenjerie este format din 6 piese de baza: acestea sint protectiile laterale care acopera toate cele 4 laturi ale patutului, cu dimensiunea 60 x 120 cm si inaltimea protectiilor de 33 cm; 1 fata de perna, 1 cearsaf de saltea pe elastic care se fixeaza bine de saltea si nu permite alunecarea acestuia in timpul somnului bebelusului, cearsaful de plapuma cu inchidere pe fermoar, pentru o simpla ingrijire a albiturilor, perna ortopedica si plapuma; ambele cu umpluturi hipoalegenice si care se curata usor, chiar si prin spalare rapida in masina de spalat. Setul de lenjerie este disponibil pe mai multe culori si poate fi adaptat dupa dimensiunile patutului si cu mesaje personalizate.

Acest set este diponibil atit pe stock cit si online.

Sau, vino in CC UNIC etajul 3 și alege setul cel mai potrivit pentru bebelușul tău sau comanda setul preferat la un click distanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *