Cadouri de Craciun - Cort de joaca pentru copii ,,Red Snow"

Cadouri de Craciun!

Cadouri de Craciun!

Sintem in pragul celei mai frumoase perioade a anului, atunci cind ne dorim sa credem in magie si il asteptam cu nerabdare pe Mos Craciun, de la mic la mare. Feeria sarbatorilor bate in pragul fiecarei case si asezam cu penita dorintele noastre. Sarbatorile de Craciun inseamna multe evenimente: imbodobirea bradului, decorarea casei cu diverse elemente de decor, luminite si luminari. Impodobirea bradului probabil este unul dintre cele mai asteptate momente in special pentru copii. Acesta da startul si deschide usa catre atmosfera frumoasa, emotii pozitive, seri petrecute impreuna cu cei mai dragi, si desigur impreuna il asteptam pe Mos Craciun.

Acest batrinel cu barba alba si mantie rosie este un adevarat ,,magie facator” de cadouri de Craciun. Se pregateste cu mult timp inainte pentru a reusi sa treaca pe la toti, de la mic la mare. Dar se confrunta cu cea mai dificila intrebare si nu are raspuns la ea, mai ales cind primeste atit de multe scrisori de la copii.

Cu aceasta ocazie, ne-am propus sa-l ajutam pe Mos Craciun. Ne-a intrebat daca printre cadourile pe care le cauta avem si corturi wigwam Domik. Si desigur, avem! Am pregatit o varietate spre alegere de corturi, disponibile pe stock. Acum, Mos Craciun e mai aproape de fiecare.

Corturile de joaca pentru copii sint perfecte pentru a crea spatiul unic si deosebit pentru copii. Acestea sint atit de deosebite, iar salteluta de pompon le face foarte confortabile. Copiii isi petrec timpul in siguranta deoarece corturile Domik sint fabricate din bumbac 100%, tesatura naturale hipoalergica. Salteluta este atit de moale si pufoasa datorita umpluturii care isi pastreaza forma pe termen lung. Cortul de joaca TM Domik este disponibil in mai multe culori. Orice cort se poate livra in toata tara. Iar in curind, corturile Domik, vor fi disponibile si in magazinul nostru din CC UNIC, etajul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *